Vloerstickers en bordjes

In dit project leerde ik hoe het gaat als je een echte opdracht met maken en hoe je een duidelijke presentatie aan de klant geeft. Dit project is daarom ook niet mijn beste werk maar vergelijken met dit project is er een duidelijke verandering in mijn werk stijl. De opdracht was om een vloersticker te maken en wegwijsborden.

 

Hij zelf heb ik het wegwijsbordje van Afrika en mijn vloersticker.

Ik was vooral geïnspireerd door de landen waarmee wij moesten werken.

Dat waren Afrika, Rusland, Frankrijk, China, Amerika, Mexico.

Interieur ontwerpen

Ik had een interieur project over De Stijl van Mondriaan & Rietveld, hierbij moest ik een gang gaan ontwerpen die kinderen aantrekt on naar de educatieve ruimte te gaan. Deze gang moest in thema zijn van de stijl, de opdrachtgevers wilde dat de kinderen naar de kunsthal gaan en tegelijkertijd wat leren over De Stijl, kleuren en vormen.

 

Ik heb vooral ingespeeld op het feit dat kinderen van nu graag selfies maken. Daarbij heb ik een soort selfie muur gemaakt en heb ik gebruik gemaakt van de trend van omgekeerde pailletten. Deze kan je van de ene kant naar de andere kant vegen en kan je als het waren in tekenen. Ik heb dit allemaal in Skecht-Up uitgewerkt.

Logo ontwerpen

Voor dit project heb ik een logo en een huisstijl ontworpen voor een vluchtelingen organisatie.

Ik heb voor hun visueel gemaakt doormiddel van een paar voorbeelden:

 

- Website

- Facebookpagina

- Kledinglijn

- Digitale Nieuwsbrief

etalage concept

Voor mijn laatste eerst jaar project heb ik een etalage concept gemaakt voor simon levert.

Hierbij moest ik een etalage maken voor de Royal First Flush en dat is de eerste lente pluk van het thee seizoen. Daarnaast moesten we een nieuw soort Etalage model ontwerpen die ze in en etalage kunnen neer zetten en daar op allerlei manieren de producten kunnen presenteren.

 

Zelf heb ik vooral nagedacht over het proces van de Royal First Flush en die in de etalage verwerkt.

En bij het model heb ik vooral nagedacht over hoe nou snel op allerlei manieren kan presenteren.

Ik heb dus ook bedacht om 2 palen neer te zetten met gaten der in en als je een vorm hebt, van bijvoorbeeld een bak dan kan je die op een hoogte ophangen aan de paal door middel van de gaatjes in de paal. Je kan ze in het midden of zijkant ophangen.