Op de middelbare school ben ik ook erg creatief geweest, want we hadden op school de kunstklas. Ik heb hier helaas geen digitale portfolio van wel een grote map met al mijn werk. Ik heb hier 2 van mijn favoriete werken staan, als je meer wilt zien neem contact met mij op ander aan deze website.

De E en Frame boeket

De E van E(ster)

Dit werkstuk heb ik op school gemaakt en het heeft een hele belangrijke betekenis voor mij, want mijn naam betekent ster en het woord komt in mijn naam voor. Ik heb er een logo van gemaakt, dat ik het wel een leuk idee vond om een logo te hebben. In de E zie je ook een paar ding die voor mij belangrijk zijn. Eerst daarvan is de schoen en het woord DANCE, want dansen is mijn uitlaatklep en bovendien iets waar ik me zeker over voel. Daarnaast heb ik ook muzieknoten en roze koeienvlekken. De muzieknoten staan voor mijn liefde voor muziek en de vlekken staan voor mijn liefde voor melk, daarnaast heb ik de achtergrond wit gemaakt zodat je ook een soort melk idee krijgt. Daarnaast zijn deze vlekken roze omdat ik een meisje ben.

 

 

Frameboeket

Op school heb ik een frame boeket gemaakt en dat is een boeket die op een frame staat.

Ik had al snel een idee en wist al snel waar de boeketten kwamen te staan.

Ik was vooral geïnspireerd door de ronden bewegingen van beelden.

 

Ik kwam op dit eind resultaat.

Mijn offline portfolio

Naast mijn online portfolio heb ik nog een oude offline portfolio van mijn middelbare school. Hier zitten al mijn Kunstklas opdrachten en uitkomsten in, en hier in kan je nog meer van mijn werken zien.

 

Ben je erg nieuwsgierig naar mijn middelbare school portfolio stuur dan een bericht onderaan de website bij contact en ik bericht je zo snel mogelijk terug