Mijn huisdieren

Bij mijn tekenles heb ik mijn katten en mijn konijn getekend. Als eerste heb ik Massie nagetekend. Die heb ik gemaakt doormiddel van een schets en daarna doormiddel van doodlent in te kleuren. Ik was geïnspireerd om mijn kat te doodlen. omdat het een tred was en je kan er van alles mee doen en ik wilde doodden uitproberen bij mijn tekening. Mijn tweede tekening was die van mijn oude kat Gijs met groene ogen. Gij heb ik gemaakt door zijn vacht na te tekenen doormiddel van pointillisme, maar dan met streepjes. Het konijn heb ik ingekleurd doormiddel van een nieuw soort kleur potlood die heel zacht werkt waardoor je licht veel lichter kan maken.

 

Pingu ontwerp

Mijn vader zegt altijd dat wij een familie bedrijf zijn. Naast dat dit een grap is, is het ook zo dat wij een naam hebben bij onze e-mails en ook als je naar onze naam surft op internet dat is namelijk namelijk Agrarix. Mijn vader had als logo altijd een pinguïn gebruikt voor zijn visitekaartjes. Hij heeft me afgelopen jaar gevraagd om een ontwerp te bedenken voor zijn visitekaartje. En die moest te maken hebben met Pingu de pinguïn die ik vroeger erg leuk vond, en die heeft dan een boeren petje, en de klompen van een boer aan. En dan heb je een boeren pinguïn, en Agrarix betekent in het Latijn boer en wij heten de Boer. Dit ontwerp heb ik eerst geschetst en daarna uitgewerkt op de computer.

Photoshop

Ik ben ook gek op Photoshop. Net als elk tienermeisje ben ik gek op selfies maken, maar niet alleen hou ik van selfies maken ook vindt ik foto's maken erg leuk.

Wat ik het leukst vind aan Photoshoppen is het veranderen van:

- Goed licht.

- Goed contrast.

- In een bepaalde stijl zetten.

Wat ook super tof is aan Photoshoppen? Is dat je het ruiger kan maken vooral met natuurfoto's vind ik dat leuk.

 

De progamma die ik gebruik zijn: Aviary, Pisframe, VCO voor mijn telefoon.

En op mijn laptop Adobe Photoshop.