In de zomer in 2017 had ik zomervakantie en ben ik ook op vakantie geweest ik ben naar Italië gegaan en heb daar me ogen uit gekeken en gefotografeerd. Hier een paar van mijn mooiste foto's 

Met een paar vriendinnen ben ik naar het vuurwerkfestival geweest en heb ik foto's gemaakt van vuurwerk. Het bijzondere van de foto's is dat ik vuurwerk heb kunnen fotograferen

Hoe ik aan deze foto's kom heeft een hele leuk wending. Ik zat namelijk op mijn kamer een beetje te tekenen en toen kreeg ik opeens een dode hommel op mijn bureau, en in eerste instantie dacht ik waarom krijg ik opeens een dode hommel. En later kreeg ik het idee om een hommel close up te fotograferen. Want de hommel is namelijk al dood en kan je niks maken hij was toen in een hele goede staat en leek nog aardig levend.

Me ouders gaan vaak op een mooie zondag middag het Klompenpad lopen.

En we gingen eens een keer met zen vieren lopen, ik had toen ook mijn camera mee en heb toen foto's gemaakt van delen van het Klompenpad dat me interesseerde gefotografeerd. 

Op de verjaardag van mijn moeder gingen we naar de Biesbos en heb ik daar vanuit een boot deze Eend zo goed mogelijk geprobeerd te fotograferen.

Vanwege het 25 jaarlijk huwelijk van mijn ouders zijn we naar Berlijn gegaan.

En heb ik daar een paar geweldige foto's kunnen maken.

op 10 december hadden we in Nederland een heftige sneeuwbui. Daar hebben sommige last van gehad, maar zelf had ik veel plezier aan deze sneeuw en heb ik er hele mooie foto's bij kunnen maken.

In de kerstvakantie ben ik met me moeder naar Booijmans van Beuningen museum gegaan, en 

hebben de meest bijzondere werken gezien