naast mijn inspiratiebronnen haal ik ook veel inspiratie uit onderzoeken van projecten.

Hier zie je van al mijn projecten mijn inspiratie.

Project Valhalla

Ondanks dat ik niet wist hoe je goed moest onderzoeken of inspiratie moest zoeken.

Heb ik heel veel afbeeldingen gezocht om daar inspiratie uit te halen. Vanuit daar ben ik gewoon bepaalde afbeeldingen gaan gebruiken en daar een ontwerp van gemaakt.

project Kunsthal Kade

Hier heb ik mijn inspiratie gevonden en ontdekt vanuit onderzoek te doen. 

Ik heb gekeken naar wat willen zij nou laten zien en wat is dat voor thema en wat is de geschiedenis. Vanuit dat en mijn kennis van wat ik zie aan trends heb ik me toen geïnspireerd tot mijn ontwerp

project vluchtelingen organisatie Steunpunt Vluchtelingen

Bij steunpunt vluchttelingen heb ik het zelfde gedaan als bij kunsthal Kade inspiratie halen uit me project. Alleen merkte ik dat ik vast liep in of mijn ideeën die ik had bedacht wel goed genoeg waren en sterk genoeg waren. Dus doormiddel van feedback van een studentbegeleider ben ik veder gekomen in mijn project door keihard tegen mijn gevoel of dat wel kan in gegaan en heb toen een kleine verandering gemaakt aan mijn project.

project Royal First Flush

Bij de Royal First Flush ben ik ook doormiddel van mijn onderzoek en vanuit de kick off op ideeën gekomen voor de etalage. Ik heb niet echt uitgebreid erover nagedacht, maar heb me wel erg bij mijn inspiratie over het gevoel dat ze hebben gaan kijken.

project RVO

Voor RVO heb ik mijn inspiratie gehaald uit wat zij belangrijk vinden en om goed te gaan kijken naar wat je in andere plekken je de interieurs zien. Ook gekeken naar hoe je bepaalde werken kan recyclen of wat er nou met het Jaarbeursplein gaat gebeuren daar allerlei afbeeldingen van gezocht en daar vooral naar gekeken en mijn ideeën mee bedacht.